CS:GO – EnVyUs osvojio DreamHack u Atlanti

Francuski EnVyUs osvojio DreamHack u Atlanti, pobedom u finalu nad danskim Heroic 2:1!

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 24.07.2017.

12:12

CS:GO – EnVyUs osvojio DreamHack u Atlanti

Turnir koji je ostao u senci Majora takođe nam je doneo dobre mečeve, Heroic je 2:1 dobio HellRaisers, a videli smo i uzbudljiv duel između Renegades i EnVyUs gde su Francuzi dobili tesno 2:1, i tako otišli u finale.

Mapa 1 – Overpass

Prva mapa bila je Overpass, Danci su otvorili znatno bolje, na T strani su uglavnom napadali A sajt, što im je donelo ogromnu prednost od 9:1, Francuzi su uspeli da smanje do poluvremena na 10:5. Pištolj rundu dobija Heroic odbranom B sajta, ali već u sledećoj EnVyUs dobija force, potom su iskoristili lošu ekonomiju protivnika i prišli na 11:8. Napadali su uglavnom preko B shorta, gde je entry uglavnom bio Happy. Danci su dočekali full buy rundu u kojoj je niko lepo odbranio A, a u sledećoj je JUGI deaktivirao C4 pola sekunde pre kraja za 13:8. EnVyUs je tri runde napao i osvojio B, pa su prišli na 13:11, ali su snappi i moddi pobrinuli da ne dođe do preokreta, 16:11 za Heroic!

Mapa 2 – Cobblestone

Pištolj runda počela je napadom EnVyUs-a na A sajt ali su lako zaustavljeni od strane Danaca, koji lako dolaze do 3:0. JUGi nije mogao da reši 1v2 situaciju pa su Francuzi uzeli prvi full buy. Happy i ekipa tada odigravaju znatno bolje, igrali su standardnu postavku, raširili su igrače po mapi da spreče neki napad CT-a i onda polako tražili rupe u odbrani, osvajali prostor i odlučivali šta napadaju. Ova taktika je išla odlično, pa Francuzi nisu ništa menjali tokom celog prvog poluvremena, bilo je 11:3, da bi niko sa 4 fraga smanjio na 11:4 na poluvremenu. EnVyUs je zaustavio napad na A sajt, dobili su i naredne dve runde pa je bilo 14:4, Heroic je nakon toga vezao nekoliko rundi zahvaljujući moddiju i snappiju ali nisu mogli do preokreta, 16:9.
Mapa 3 – Inferno

EnVyUs je na Infernu počeo na T strani, napali su preko dugog A, uzeli su sajt koji su lako i odbranili sa 4 preživela, dobili su i naredne dve runde pa su poveli sa 3:0. Na full buy rundi su Francuzi iznenadili brzim napadom na B, potom su sledeću napali A, te poveli sa 5:0. Nisu Danci uspevali da pronađu način da zaustave napade ScreaMa i ekipe sve do 10. runde kada je niko lepo otvorio sa 2 fraga, za 9:1. Ipak, to je bilo sve što smo videli od Danaca u prvom poluvremenu u kome su bili jako loši, dok su Happy i SIXER bili najraspoloženiji sa druge strane.
Francuzi su agresivno odigrali na banani, opkolili Dance i dobili pištolj rundu, usledio je reset Danaca ali su Francuzi force buy rundom osvojili Inferno 16:2, novu titulu i ček od 50 000 dolara.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: