Binary Dragons dobar u Headshot kupu

Nakon ESL SEC u Sofiji, nastavlja Binary Dragons sa dobrim igrama na onlajn turnirima, pa su tako zabeležili dve pobede i jedan poraz na Headshot Cup #3.

Izvor: Bogdan Ðuriæ klan rur

Utorak, 27.06.2017.

14:46

Binary Dragons dobar u Headshot kupu

Organizovanje Headshot kupova je počelo u aprilu ove godine, do sada su odigrana dva, a trenutno je u toku treći. Podsetimo, Binary Dragons je zauzeo drugo mesto na prošlom turniru, izgubivši u finalu od spray’n’pray. Headshot Cup #3 okupio je 8 ekipa, koji će se do 28, juna boriti za 2 300 dolara, koliko iznosi prva nagrada.
Grupna faza se privodi kraju, a Binary Dragons je odigrao sva 3 meča u grupi B, te završio grupu kao drugoplasirani, iza Spartaka, koji ima skor 3-0. Bili su veoma ubedljivi Zmajevi na prva dva meča, u prvom su pobedili ruski Tricksters 16:2 na Infernu. Na sledećem, opet ruski tim, opet Inferno, rezultat skoro identičan, 16:3 za Binary Dragons.
Na kraju dana igrali su meč sa ekipom Spartak koji je takođe imao skor 2-0, pa je duel odlučivao o prvom mestu. Igrao se Cobblestone, a naš tim je odigrao dobro poluvreme, te su na T strani uzeli 9 rundi. Međutim, Spartak je odigrao znatno bolje napadajući sajtove, pa su našem timu prepustili samo jednu rundu, 16:10 za Spartak.

Danas se igraju preostali mečevi u grupi A, nakon kojih će Binary Dragons saznati ime protivnika, a najveće šanse za prolaz sa prvog mesta ima upravo spray’n’pray.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: