Binary Dragons pozvan na NeSA turnir

Nordijska esport akademija (NeSA) objavila je da će biti domaćin turnira na kome će učestvovati 16 timova, a nagradni fond će biti 10 000 evra.

Izvor: Bogdan Ðuriæ klan rur

Utorak, 27.06.2017.

10:31

Binary Dragons pozvan na NeSA turnir

Turnir će trajati od 7. do 9. jula, u Finskoj, osam timova je već dobilo poziv, dok će preostalih osam timova odabrati organizacija NeSA. Pre početka samog turnira, biće održan trening kamp u trajanju od 4 nedelje, za 100 igrača, a akademija će odabrati 8 timova koji će se oprobati u duelima sa jakim evropskim timovima. Ovo je spisak pozvanih timova:
Trening kamp će za igrače biti veliko iskustvo, jer će pored treninga, moći da pokupe savete od ličnosti iz sveta CS-a, kao što su penzionisani igrači, a sada stručni komentatori, natu i CISU. Osim njih, mladi igrači će raditi i sa sportskim psiholozima.

Binary Dragons je dobio poziv na ovaj turnir, što je uspeh sam po sebi, a kako naš tim konstantno napreduje, sigurno će moći ravnopravno da se bori sa ostalim timovima, od kojih je (za sad) čak 5 iz Finske, pored njih, dva tima su iz Švedske. Pobednik ovog turnira dobija 6 000 evra, poraženi finalista dobija 2 500 evra, dok trećeplasirani tim dobija 1 500 evra.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: