CS:GO – Poznata imena svih učesnika DreamHack u Valensiji

DreamHack u Jenćepingu samo što je završen, a nas uskoro očekuje još jedan, u Valensiji. Pet timova dobija je pozivnice, dok su ostali preko kvalifikacija morali da obezbede učešće.

Izvor: Bogdan Ðuriæ klan rur

Ponedeljak, 26.06.2017.

12:42

CS:GO – Poznata imena svih učesnika DreamHack u Valensiji

Turnir je na programu od 13. do 15. jula, nagradni fond iznosi 100 000 dolara, a mesto održavanja turnira je Valensija. Biće veoma zanimljivo u Španiji, s obzirom da na turniru učestvuju ekipe koje traže formu i povratak u sam vrh CS:GO scene. Pet timova dobilo je pozivnice, i to: CLG, EnVyUs, Heroic, NiP i Misfits. Još 3 tima su obezbedila učešće preko kvalifikacija, Red Reserve preko evropskih, NRG preko američkih, i malo poznati tim KPI preko iberijskih kvalifikacija.
Najzanimljivije će biti pratiti NiP, i kako će se REZ snaći u novoj ekipi, te da li Nindže imaju šansu za povratak na pravi put. EnVyUs je izgubio šansu za Major, pa će im ovaj turnir biti dobar pokazatelj gde su trenutno, i šta treba menjati. JUGi i niko predvodiće Heroic, veoma kvalitetan tim, koji može da bude najprijatnije iznenađenje turnira. Misfits je takođe doživeo promene u sastavu, vratio se kapiten seangares, kao i AWP igrač ShahZaM, ovom timu treba što više mečeva, pa će im DreamHack dobro doći.

Vrlo interesantne timove ćemo gledati u Valensiji, te ćemo uživati u turniru koji će biti sjajna uvertira za onaj najbitniji turnir ovog leta, Major u Poljskoj, koji počinje 16. jula.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: