Penta kao prvi finalista putuje na Major kvalifikacije

Major kvalifikacije dobile su još jednog učesnika, a to je tim Penta, koji je preko Dignitasa otišao u finale koje vodi korak bliže Poljskoj.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 17.06.2017.

19:45

Penta kao prvi finalista putuje na Major kvalifikacije

Nakon završene grupne faze, danas je počela nokaut faza turnira, a učesnici iste su Penta, Dignitas, EnVyUs i BIG. Prvi meč polufinala odigrali su PENTA i EnVyUs, Francuzi su bili blagi favoriti. Susret je počeo na mapi Cobblestone, koju je dobio Penta tim, zahvaljujući odličnoj T strani, koju su dobili 12:3, a krajnji rezultat je bio 16:11. ScreaM je bio najzaslužniji što je EnVyUs dobio Inferno 16:9, ali je u trećoj opet bio bolji Penta, 16:6 je bio rezultat na Cache, a posebno se istakao HS, sa 24:13. Ova pobeda je značila odlazak u finale gornje polovine žreba, gde su čekali boljeg iz meča Dignitas vs BIG.

Dignitasov pik je bio Mirage, a meč su obeležili preokreti i neizvesna završnica. Možda nešto što ne viđamo toliko često na Mirage, ali obe ekipe su bolje igrale na T strani, Dignitas je prvi napadao sajtove, i uspeli su da uzmu 9 rundi na poluvremenu. Kako su izgubili drugu pištolj rundu, dali su BIG-u šansu za povratak, što su Nemci naravno iskoristili. Igralo se vrlo izjednačeno, fox je bio odličan AWP-om u Dignitasu, dok je tabseN bio ubedljivo najbolji u BIG-u. Vrlo neizvestan meč otišao je u produžetke, a videli smo čak tri, nakon čega je Dignitas konačno slavio 25:21. Naš LEGIJA je imao baš loš meč sa svega 19 fragova. BIG nije imao snage za drugu mapu, pa su Norvežani lako slavili, sa 16:5 na Infernu, te zakazali duel sa Pentom.

Finale gornje polovine žreba počelo je na Mirage, na kojoj je Penta tim uzeo velikih 11 rundi na T strani, a mapa je završena 16:13 u njihovu korist. Kao što je Dignitas izgubio svoju mapu Mirage, tako je i sastav Penta izgubio njihov Inferno, i to još ubedljivije, 16:2. Počeli su na T strani i nikako nisu mogli da nađu prolaz do sajtova, pa je poluvreme bilo 13:2, a i sledeće tri runde dobili su Norvežani. Overpass je bila mapa koja vodi na Major kvalifikacije, a bolje su je odigrali igrači Pente, na CT strani su napravili ogromnu razliku 10:5. Dignitas je najviše napadao B sajt, uglavnom bezuspešno, pa je tim Pente napravio pristojnu razliku.

Sutra u 9 ujutru nas očekuju meč između EnVyUs i BIG, na putu gubitnika. Pobednik tog meča igra sa Dignitasom, za veliko finale koje se igra od 17 časova. Prva tri mesta dobijaju mesto u Major kvalifikacijama, a poredak ćemo znati sutra oko 19 časova, kada se završi i veliko finale.

Izvor: Klan RUR
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: