Astralis osvojio ELEAGUE Clash for Cash

Danski tim je pobednik ELEAGUE Clash for Cash meča, koji je bio repriza finala ELEAGUE Majora. Protivnik Astralisa bila je poljska mašinerija Virtus. Pro.

Izvor: luka saviæ KlanRUR

Subota, 17.06.2017.

19:40

Astralis osvojio ELEAGUE Clash for Cash

Ovaj best of 3 meč otpočeo je na mapi Nuke. Slično kao i u finalu Majora, Virtus. Pro je stvorio prednost u ovoj seriji mapa zahvaljujući snažnom početku na T strani, 16-7.
Sledeća mapa je bila još jedna repriza finala, Overpass. Ova mapa je jedna od Astalisovih najboljih mapa, većina protivnika izbegava Astralis na Overpassu, ali Poljaci vole da se suoče sa najtežim zadacima radi pobede. Ovoga puta, Overpass nije bio toliko neizvesan. Danci su, opet na T strani, izdominirali Virtus. Pro u prvom poluvremenu sa 11-4, i sa lakoćom zatvorili ovaj meč 16-4.
Ovo je značilo da ćemo opet videti treću mapu u okršaju ova dva tima, ovoga puta odlučujuća mapa bila je Mirage. Virtus. Pro je samouvereno ušao u ovaj meč, ali nikako nisu mogli da uzmu runde na T strani ove mape. I zahvaljujući Kjaerbyeu, koji je imao skor 21-10, Astralis je savladao Virtus. Pro 16-3.

Ovom pobedom Kjaerbye i ekipa su takoreći odbranili titulu koju su osvojili na ELEAGUE Majoru koji se održao u januaru ove godine. Kao nagradu za ovaj uspeh osvojili su 250 000 dolara, dok je Virtus. Pro otišao kući praznih ruku.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: