ESL One: I FaZe i SK u pohodu na Veliku jabuku

Još četiri pozivnice ostale su za veliku borbu u Njujorku koju organizuje nemačka kompanija ESL.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Subota, 17.06.2017.

11:37

ESL One: I FaZe i SK u pohodu na Veliku jabuku

Pored pobednika prošlog njujorškog obračuna NaVija i srebrnog Virtus Proa, listi pozvanih timova pridružuje se i evropski FaZe, i to sa SK Gaming ekipom, koja je trenutno na vrhu svetske rang liste. ESL tek treba objaviti nagradni fond i format takmičenja, a pre toga ćemo verovatno saznati sve timove koji će ići u Njujork. Nikola Kovač će imati šansu da se sa svojom ekipom suprotstavi ostalim svetskim gigantima u borbi za trenutno nepoznatu cifru. Verovatno će ESL ove godine da odreši kesu i nadmaši prošlogodišnji fond od $250 000.Pot

Podsetimo, SK Gaming je na prošlogodišnjem turniru u Njujorku završio treći, dok FaZe, koji je tada bio u drugačijem sastavu, nije ni učestvovao. Da li će SK ove godine nadmašiti sumu od $25 000 i biti uspešniji od prošlog puta, saznaćemo u septembru.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: