Boomeo - nova platforma za učenje (sada sponzor Astralisa)

Boomeo – nova platforma koja nudi tutorijale, učenje, razne savete i snimke profesionalnih igrača, vraća se na scenu sa partnerstvom sa danskim sastavom Astralis.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Utorak, 30.05.2017.

11:43

Boomeo - nova platforma za učenje (sada sponzor Astralisa)

Ovaj mladi tim, trenutno rangiran prvi na HLTV listi, sklopio je partnerstvo s Boomeo platformom gde će oni koristiti njihove zvanične servere i modove za zagrevanje i treniranje, a tokom leta će izlaziti i video vežbe igrača, gde će probati da svoje znanje prenesu korisnicima platforme. Verovatno vam ime Boomeo nije poznato, ali ste možda čuli za NetCodeGuides. Ovo su u stvari dve iste platforme, ali je NGC odlučio promeniti ime posle lošeg poslovanja i marketinga, tako da će sada pod imenom Boomeo probati biti bolji i sa raznovrsnijim sadržajem.

Osnivač platforme, Sajmon Abitbol, izjavio je kako mu je velika čast da radi sa nekim od najboljih igrača sveta, kao i da će njihov feedback biti vrlo bitan kada je u pitanju usavršavanje platforme i njenih modova. Igrači Astralisa su sinoć ispratili zvanično ponovno otvaranje platforme tako što su prvi isprobali nove modove i sve to strimovali na zvaničnom Twitch kanalu Boomea. Sa njima je bio i slavni komentator Anders Blum koji je pomogao prvacima da se malo zabave!

Trenutno su modovi Duels, Pre-Fire, Deathmatch i Retakes dostupni za sve korisnike ove platforme, a na njima će trenirati i igrači Astralisa. Američke organizacije Cloud9, CounterLogicGaming, compLexity Gaming, kao i SK Gaming iz Brazila i francuski G2, su takođe partneri Boomeo platforme. Pored njih, kao pojedinci, sponzorisani su i profesionalci Spenser “Hiko” Martin i Erik “adreN” Houg.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: