ECS Sezona 3 - Severna Amerika: Ko putuje u London?

Kao i Evropljani, i Američki timovi polako privode kraju grupnu fazu Esports Championship Series sezone 3. Očekivano, Cloud9 i SK izborili su svoje mesto u finalu, a ko će biti preostala dva tima, biće odlučeno u posledenjoj nedelji turnira.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 29.05.2017.

11:47

ECS Sezona 3 - Severna Amerika: Ko putuje u London?

I u Americi je prethodne nedelje odigrano dosta mečeva, SK je pobedama nad CLG i Liquid čekirao prolaz, dok su podelili bodove sa Cloud9 i ekipom Immortals. Renegades je odigrao dobro, podelili su bodove sa ekipom Immortals i OpTic, iako su lako oba meča mogli da pobede, izgubili su tesno 19:16 i 16:14, međutim, sigurno su bili zadovoljni Odmetnici ovim mečevima, ali sigurno nisu računali na poraz od ekipe Ghost, kojima je ovo do tada bio, i dalje je, jedini trijumf u grupi, ispuštena 3 boda koja ih mogu koštati prolaza.
Verovatno dva najjača tima u grupi su sigurnom igrom obezbedili mesto u prestonici Engleske, dok se za preostala 2, bori čak 5 timova. Iako se čini da su ekipe NRG i Renegades daleko ispod, one imaju jos četiri meča, i vide svoju šansu za prolaz. Biće zanimljivo do kraja, očekuje se da Liquid pobedi CLG i bude treća ekipa, a OpTic, NRG i Renegades se nadaju da preteknu Immortals i budu iznad crte. OpTic i NRG bi trebalo da započnu sledeće kolo, i upravo bi ovaj direktan duel mogao da izbaci jednu ekipu iz dalje trke. Renegades igra protiv CLG-a, dok su im poslednja 2 meča upravo protiv NRG-a. Dakle, jako komplikovana situacija, sve ekipe imaju šansu za finale.

Što se tiče začelja, situacija je daleko jasnija, Ghost će sigurno u kvalifikacije za sledeću sezonu, a sa njima verovatno i Luminosity koji verovatno neće imati šanse da pretekne CLG koji upravo ima 2 meča protiv ekipe Ghost, gde će verovatno zabeležiti pobedu.

Da se ne bismo dalje bavili matematikom, proračunima (sačuvaćemo to za našu fudbalsku reprezentaciju :)), jednostavno ćemo uživati u dobrim mečevima, neizvesnosti, a vi ćete, prateći nas, moći da saznate ko je i kako došao do finalnog turnira, gde će učestvovati 8 timova, i boriti se za nagradni fond od 660 000$.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: