SpaceSoldiers osvojili GeForce Kup

Turski tim SpaceSoldiers, pobedivši ekipe poput Imperiala i Red Reserva, su pobednici ovogodišnjeg GeForce kupa. Iako nije bio turnir pun najpopularnijih timova, na njemu su ipak učestvovala imena poput Kinguina, Pente i Fnaticove akademije.

Izvor: Luka Saviæ KlanRUR

Ponedeljak, 29.05.2017.

11:36

SpaceSoldiers osvojili GeForce Kup

U finalnom meču ovog kupa, Soldiersi su sa lakoćom savladali švedski mix tim Red Reserve, koji je igrao sa zamenom. Umesto Arona ”xajdish” Fredriksona igrao je popularni švedski profesionalni igrač, Mikail ”Maikelele” Bil. Iako je bio najbolji igrač za njegov tim, Maikeleleovo iskustvo u bitnim mečevima nije bilo dovoljno za pobedu.

SS su veoma rutinski prošli kroz obe mape, izgubili su samo 9 rundi u ovom finalu! Na prvoj mapi, Cobblestone, turski tim je uzeo vođstvo od 11-4. Šveđani su izgledali kao da će se vratiti u meč nakon što su osvojili pištolj rundi, ali 26 killova Maikelelea nije bilo dovoljno da izvuče svom timu pobedu, 16-8 za Space Soldierse. Druga mapa je bila sramotna za švedski mix tim. Turski tim je uz pomoć Xantaresovih 23 kila bez ikakve muke osigurao pobedu na ovom kupu sa skorom 16-1! Totalno su uništili šveđane.

Ne računajući finalni meč, švedski tim Red Reserve je bio veoma uspešan na ovom turniru, uspeli da savladaju Fnaticovu Akademiju i Kinguin, i osvoje utešnu nagradu od 7000 dolara, dok su Space Soldiersi osvojili glavnu nagradu od 15000 dolara.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: