Fnatic akademija se razdvaja od fnatic organizacije

Fnatic Academy neće više postojati kao deo ove švedske organizacije, a to će se verovatno vrlo brzo desiti i sa svim ostalim akademijama.

Izvor: Bogdan Ðuriæ klan rur

Petak, 26.05.2017.

12:12

Fnatic akademija se razdvaja od fnatic organizacije
foto: Fnatic

Ova odluka je doneta posle objave PGL-a da na sledećem Majoru u Poljskoj ne mogu učestvovati akademije, ukoliko prvi timovi učestvuju na istom takmičenju. Podsetimo, fnatic akadamija se kvalifikovala za Europe Minor i može se desiti da se nađu na Majoru u Poljskoj, zajedno sa prvim timom fnatica.

Zato je PGL organizacija objavila da timovi moraju promeniti ime i logo. Tema oko CS:GO akademija se proširila nakon kvalifikacije tima Spirit i Spirit akademije u CIS Minor kvalifikacije za PGL Major. Postavljeno je pitanje koliko je to fer prema ostalim timovima, pa mnogi traže diskvalifikaciju u cilju očuvanja integriteta Majora.

PGL nije jedini organizator koji je zabranio učestvovanje akademija, to isto je objavila i organizacija ESL 22. aprila, a verovatno će to uraditi i ostale (manje) organizacije.
U zvaničnom izveštaju kapiten tima, Golden, se zahvalio fnatic organizaciji i objavio da ovaj tim sada traži novu organizaciju kojoj bi se mogli priključiti.
Osim, fnatic tima, Gambit je takođe osnovao svoju akademiju u februaru ove godine, a akademiju poseduje i North. Astralis je takođe imao u planu da osnuje svoj razvojni tim, ali nakon ovih događaja to se verovatno neće desiti.

Izvor: Klan RUR
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: