ESL SEC: Outlaws lako dobio Squared, "Zmajevi" dobili HoP

Juče su dva srpska tima odigrala svoje mečeve u ESL SEC ligi, Squared je izgubio, dok je ekipa Binary Dragons opet pobedila i verovatno sebi obezbedila prvo mesto u grupi A.

Izvor: Bogdan Ðuriæ klan rur

Sreda, 24.05.2017.

11:29

ESL SEC: Outlaws lako dobio Squared,

Outlaws je lako dobio Squared, pokazali su da su bolja ekipa, u dobroj formi (prethodno pobedili PENTA tim). Prva mapa je bila Cobblestone, u prvoj rudni se istakao Rock1nG sa 3 fraga USP-om, osim toga meč nije doneo nikakva uzbuđenja.

Outlaws je iskusnom i pre svega timskom igrom dobijao runde i završio prvu mapu 16:4. Na Mirage su Bugari samo nastavili tamo gde su počeli na Cobblestone, odmah kao CT uzeli pištolj rundu, napravili osetnu prednost, i rutinski dobili meč, 16:4. Kao i na prvoj mapi, i na drugoj je najbolji bio Rock1nG. Outlaws sada ima skor 4:1 dok naša ekipa ima 2:4.

Binary Dragons su lako dobili mađarski HoP, 2:0 po mapama. Igrao se prvo Inferno, videlo se da je naša ekipa dosta vežbala ovu mapu, odličnim smokovima i pop-fleševima su lako pravili prednost. Svi naši igrači su bili raspoloženi za igru, i u nekom trenutku se istakli sjajnim potezima, 16:5 za BD. HoP je izabrao Cache, i odigrali su nešto bolje ali opet nedovoljno. Iako je bilo 16:12, može se reći da je BD nešto slabije odigrao, opuštenije, i ispustili su neke runde koje bi u drugoj situaciji sigurno dobili, ali u drugom poluvremenu, na CT strani naš sastav odigrava sigurno i dobija 16:12, za nova 3 boda i skor 6:0.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: