Resistance juče odličan, Binary Dragons bez borbe do 5:0!

Obe naše ekipe juče su zabeležile važne pobede u CS:GO ESL, odnosno SEC ligi. Resistance je pobedio dva krucijalna meča i sada ima dobre šanse da se nađe u prve 4 ekipe u grupi B! VatosLocos je predao meč Binary Dragonsima.

Izvor: Bogdan Ðuriæ klan rur

Utorak, 23.05.2017.

11:53

Resistance juče odličan, Binary Dragons bez borbe do 5:0!

ESL SEC liga se bliži kraju, odnosno grupna faza, i timovi se bore za preostala mesta koje ih mogu odvesti na LAN turnir. A u toj borbi, juče je odličan bio sastav Resistance, pobedivši dva meča! Na drugoj strani, u grupi A, Binary Dragons suvereno drži prvu poziciju, bez poraza, a ekipa VatosLocos je odlučila da preda svoj meč i tako Zmajevima upiše još jednu pobedu.

Resistance – Sensei
K1ng0r i njegov sastav su odigrali najbolje kada je bilo najpotrebnije, u prvom meču dana odigrali su protiv direktnih konkurenata za četvrto mesto, mađarske ekipe Sensei, i pobedili 2:0. Na prvoj mapi, Cobblestone, vodio je na T strani Sensei 10:5, ali su Srbi na toj strani bili još bolji, i pobedili 16:14. Najbolje se istakao Impulse, koji je imao i jedan ace, u trenutku kada je naša ekipa bila force buy.

Inferno je išao sličnim tokom kao Cobblestone, Sensei je vodio 10:5 na poluvremenu, ovoga puta kao CT. Ali, poluvreme je počelo sa fenomenalno odigranom pištolj rundom od strane DiMKETA koji je rešio 1v3 situaciju i tako trgnuo svoj tim, momci su odigrali furiozno, prepustivši terorima samo jednu rundu do kraja, 16:11 za Resistance, opet je Impulse bio najbolji, sa 27 fragova.

Resistance – Netland
U drugom meču dana, Resistance je imao slabijeg protivnika, grčki tim Netland, koji na tabeli ima skor 1:5. Izabrali su Grci Mirage, ali u dobrom raspoloženju, naš tim lako dobija 16:6. Impulse je bio najzaslužniji i za ovaj meč, opet prvi na tabeli.

Druga mapa je bila Cache, naši momci kreću kao kanter-teroristi i uzimaju 10 rundi. Gube pištolj rundu kao terori, i Netland sustiže na 10:9. Tada Resistance dodaje gas, uzima sledećih 5 rundi, mapu završava 16:10, i upisuje veoma važnu pobedu i nova 3 boda za Resistance. U poslednjoj rundi, k1ng0r je Impulsu “ukrao” prvo mesto, i tako “pokvario” njegov učinak. :)
Grupna faza se uskoro završava, Resistance i Squared se bore za prolazak u plej-of koje obezbeđuju ekipe od 2. do 4. mesta. Ostaje nam da vidimo da li će uspeti, i da li će Binary Dragons sačuvati prvu poziciju i tako otići direktno na LAN finale. Pratite nas, a mi ćemo vas, kao i do sada, pravovremeno obavestiti o uspesima naših timova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: