CS:GO ESL Cologne 2017: Borba za poslednja dva mesta

Ovog vikenda se 12 timova bori za preostala 2 mesta na CS:GO ESL Cologne 2017 u Nemačkoj. Turnir je obezbedio 2 mesta evropskim timovima, dok će još preostala 2 mesta popuniti najbolja ekipa Severne Amerike i Kine.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 20.05.2017.

12:28

CS:GO ESL Cologne 2017: Borba za poslednja dva mesta

Turnir se igra u Kelnu, u trajanju od 7. do 9. jula, a nagradni fond iznosi 250 000$. Specijalne pozivnice dobili si najbolji timovi sveta, a od najjačih imena nedostaju samo Gambit i Astralis.

Kvalifikacije se igraju ovog vikenda, počinje se nokaut fazom, 4 ekipe su preskočile prvo kolo i ušle u četvrtfinale, i to: Heroic, Tricked, Godsent i EnVyUs, i čekaju svoje protivnike. Igra se BO3 sistem, a u nedelju uveče ćemo saznati koja 2 tima putuju u Nemačku. Prolaz u finale automatski garantuje odlazak na turnir, a žreb izgleda ovako:
Ovdašnju publiku možda zanimaju i kvalifikacije za Severnu Ameriku, s obzirom da učestvuja ekipa Renegades gde igra naš Nemanja “nexa” Isaković, a trenira ih Aleksandar “kassad” Trifunović. Oni danas igraju svoj meč protiv ekipe Complexity, a verovatno najjači protivnik sa kojim potencijalno mogu da se bore za prvo mesto je ekipa Liquid.

Biće zanimljivo gledati turnir u julu, ostaje nam da vidimo šta će se desiti sa NiP-om, možda iznenade i osvoje turnir, ipak su pre samo godinu dana bili u samom vrhu CS:GO scene.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: