NiP ispao, Penta i EnVyUs lako do EU Minor kvalifikacija

Nindže u pidžamama su opet razočarale, i nakon Majora u Atlanti, nisu uspeli da se plasiraju ni na Major u Poljkoj.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 20.05.2017.

09:17

NiP ispao, Penta i EnVyUs lako do EU Minor kvalifikacija

Penta i francuski EnVyUs su ubedljivo prošli, sa 3:0. Osim njih, na Minoru u junu ćemo gledati i BIG, LDLC, iGame.com, Kinguin, Dignitas i fnatic Academy.

Prethodna dva dana donela su nam mnogo dobrih i uzbudljivih mečeva, 16 timova borilo se za Europe Minor kvalifikacije koje se igraju sredinom juna, a to je samo jedan od koraka za Major u Poljskoj. Kao što ste mogli da pročitate u najavi, u zatvorenim kvalifikacijama smo mogli da gledamo neke jake timove, a među njima i NiP. Švedski sastav se nije plasirao ni na prethodni Major, pa su morali da krenu od nule, i tako traže put za Poljsku. Mnogi su mislili da će se prošetati kroz kvalifikacije, međutim, agonija Nindži se nastavlja, i ovoga puta ih nećemo gledati na Majoru.

Naime, pomenuti tim je prvi meč izgubio od ekipe iGame.com, pa su od Red Reserve izgubili ubedljivo 16:4. Zahvaljujući švajcarskom sistemu, imao je NiP slamku spasa, morali su da pobede sledeći meč, nekako su uspeli da savladaju ekipu Epsilona 16:14, međutim, u sledećoj rundi su ih sačekali Turci, Space Soldiers. Turska ekipa igra u sjajnoj formi, dobro su se pokazali XANTARES i calyx na HTC 2v2 turniru, a formu su preneli i na ove kvalifikacije. Lako su pobedili NiP na Cobblestone, 16:5 i tako poslali Šveđanu kući da razmišljaju o planovima za budućnost.
Francuski EnVyUs je brzo završio posao, pobedili su prva tri meča, redom su pali passions, Outlaws i tricekd, i prošli dalje. Isti slučaj i nemačkim Penta timom, dobili su Epsilon, fnatic akademiju i sunarodnike BIG. Nešto kasnije, malo dužim putem, priključili su im se pomenuti BIG, LDLC i iGame, sa skorom 3:1. U igri je ostalo 6 ekipa sa skorom 2:2, koje su igrale međusobne mečeve, dignitas vs Space Soldier, Kinguin vs Tricked, dok je fnatic akademija igrala sa Heroic. Turci su razočarali protiv dignitasa i uzeli samo 2 runde, Poljski Kinguin opravdao je ulogu favorita i savladao Tricked, a ni danski Heroic nije pružio očekivani otpor pa ih je lako savladala fnatic akademija.

Prvih 8 ekipa ćemo od 15. do 18. juna gledati na Europe Minor, a najbolje 3 ekipe će biti na korak od Majora u Krakovu, nama ostaje da sve to propratimo.
Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: