PGL Major CS:GO - koga ćemo gledati na Majoru u Poljskoj?

Nakon Major turnira u Atlanti odigranog ove godine, i onog fantastičnog finala izmedju Astralis i VP, svi sa nestrpljenjem očekuju najveća takmičenja u CS:GO, a sledeće nas očekuje u Krakovu, Poljska, koje će se odigrati sredinom jula.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 18.05.2017.

12:13

PGL Major CS:GO - koga ćemo gledati na Majoru u Poljskoj?

Kvalifikacije su već u toku, za mesto 16 najboljih takmiče se timovi iz celog sveta. Kartu za Poljsku već imaju Astralis, Virtus Pro, Fnatic, SK Gaming, NaVi, Gambit, North i FaZe, a još 8 ekipa mesta traže kroz kvalifikacije.

A u kvalifikacijama se nalaze neki od najjačih timova na svetu, što samo govori koliko će sledeći Major biti jak. Ono što nas najviše zanima, što nam je nekako najbliže, su timovi iz Evrope. Sutra kreću kvalifikacije za EU Minor, i traju do petka 19. maja, a 8 ekipa koje to budu prošle, imaće još dosta da rade da stignu do Poljske.
Na slici možete videti timove iz celog sveta, i njihov put do PGL Majora. Današnje evropske kvalifikacije donose nam neke od najvećih imena, tu su ekipe EnVyUs, NiP, danski Heroic, turski Space Soldiers, Kinguin, Dignitas.

Polovina od 16 timova idu na EU Minor koji se održava od 15. do 18. juna. Da vas ne zbuni, logo fnatica u kvalifikacijama predstavlja fnatic Academy, dok je glavni tim fnatica obezbedio mesto, isto važi i za ekipu North. Već sada možemo reći, s obzirom na jačinu kvalifikacija, da će Major u Poljskoj biti možda i najbolji do sad.

Već su izvučeni parovi prvog kola kvalifikacija:

Heroic vs Outlaws
NiP vs igame
EnVyUs vs passions
BIG vs NorthAcademy
LDLC vs fnaticAcademy
Kinguin vs dignitas
Space Soldiers vs Tricked
Epsilon vs PENTA

Igra se po, sada već ustaljenom, švajarskom sitemu, što nam garantuje mnogo borbe i neizvesnih mečeva, a mi ćemo naravno sve to propratiti i detaljno vas izvestiti. Partije možete pratiti i uživo na Twitch kanalu www.twitch.tv/pgl

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: