SK Gaming osvojio CS:GO Summit

Izvor: KlanRUR

Ponedeljak, 24.04.2017.

16:26

SK Gaming osvojio CS:GO Summit

Summit ali u CS:GO verziji je završen. Titulu i nešto više od 60 000$ je osvojio SK Gaming, a brazilska postava je bez previše problema došla do titule.

SK Gaming je neporažen ušetao u finale i posle dve uzastopne pobede protiv Gambita pokazao ko je gazda u kući, bar Summit kući. I u winner’s i u loser’s finalu su dominantno savladali drugu najbolju ekipu koja se morala zadovoljiti “ostacima” (34 000$) iako su tokom turnira poraženi samo od SK.

Iako je poenta Summita dobra zabava, i takmičarski nivo nije na maksimumu, ipak su razlike među ekipama bile prevelike i mnoge ekipe su oscilirale. Zanimljivo je da je OpTic Gaming doživeo ogroman poraz od Cloud9 a onda dogurao do trećeg mesta na turniru i 20 000$ kroz loser’s bracket, usput se osvetivši Cloud9 i izbacivši ih sa turnira. Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: