CS:GO StarLadder StarSeries i-League Season 3 (4-9. april)

Finalni LAN događaj treće sezone CS:GO StarLadder StarSeries i-League će se održati od 4. do 9. aprila u nacionalnoj palati umetnosti “Ukrajina” u Kijevu, a organizacija StarLadder je juče objavila sve detalje vezane za format turnira i nagradni fond.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Četvrtak, 30.03.2017.

11:16

CS:GO StarLadder StarSeries i-League Season 3 (4-9. april)

Ukupno 16 ekipa putuje u Ukrajinu na završni događaj, od toga 8 pozvanih ekipa i 8 ekipa koje su svoje mesto izborile preko evropskih, američkih i kineskih kvalifikacija. Timovi učesnici su sledeći: Natus Vincere, Fnatic, Counter Logic Gaming, Astralis, Gambit Esports, G2 Esports, 5Power Club, Virtus.pro, FaZe Clan, HellRaisers, TyLoo, SK Gaming, Ninjas in Pyjamas, Immortals i MVP Project.

Nagradni fond turnira je pozamašnih 300 000 dolara, od čega pobedniku ide 130 000 dolara, drugom mestu 50 000 dolara, polufinalistima po 25 000 dolara, dok se ostatak razdeljuje ostalim ekipama u zavisnosti od plasmana.

Format turnira u prvoj fazi biće swiss od 5 rundi, i to tako da igraju pozvani protiv kvalifikovanih timova u prvoj rundi, a nakon 5 rundi swiss formata, igra se top 8 single elimination.

Turnir pomenutih datuma možete pratiti uživo na kanalu www.twitch.tv/starladder_cs_en, a ispod možete videti parove prve runde Swissa, i ti mečevi se igraju 4. aprila.
foto: liqupedia
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: