Najavljen CS:GO Krakow Major

Nakon Katovica, i Krakov dobija svoj Major.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Utorak, 21.03.2017.

16:02

Najavljen CS:GO Krakow Major
foto: PGL

Produkcijska kuća PGL upravo je najavila novi Counter-Strike: Global Offensive Major u njihovoj organizacji, sa sjajnim nagradnim fondom od milion dolara, što je izgleda postao standard za Major turnire, pošto su i poslednja 3 CS:GO majora imala istu cifru.

On će se održati tokom nedelju dana u julu ove godine u TAURON Areni u poljskom gradu Krakovu, stavljajući Poljsku još jednom u centar evropske esport scene, nakon sada već uveliko tradicionalnog IEM Katowice u produkciji kuće ESL.

Grupna faza Krakow Majora će se održati za od 16. do 19. jula, dok će se glavni događaj odigrati vikend kasnije, od 21. do 23. jula.

Kvalifikacije za svaki od regiona će najpre biti onlajn, a zatim će se održati uživo sa najboljim ekipama iz otvorenih kvalifikacija, po rasporedu koji možete videti ispod:
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: