Stara postava Fnatic CS:GO tima se ponovo okuplja

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Četvrtak, 19.01.2017.

11:52

Stara postava Fnatic CS:GO tima se ponovo okuplja
Foto: Fnatic

Robin “flusha” Ronkvist i Džesper “JW” Veskel su potvrdili da će se vratiti svojim bivšim saigračima sa kojima će ponovo igrati u Fnatic timu. Ova dva igrača će se ponovo pridružiti Olofu “olofmeister” Kajbjeru, Frediju “KRiMZ” Johansonu i Denisu “Dennis” Edmanu po završetku Valveovog ELEAGUE Major turnira, ako ne dođe to komplikacija sa njihovim sadašnjim timovima.

KRiMZ, Dennis i Olof trenutno igraju sa Joakimom “disco doplan” Gidetunom i Somonom “twist” Eliasonom, koje će navodno, JW i flusha zameniti. Nije još poznato da li će ova dva igrača ostati u organizaciji, ali se zna da će biti potrebno otkupiti ugovore povratnika u Fnatic tim od strane njihovih sadašnjih timova. Fnatic je sa postavom koja će se ponovo okupiti, vladao mesecima na CS:GO sceni.

Fnatic organizacija se povodom ovih vesti još nije oglasila.

izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: