CS:GO ELEAGUE Season 2 krunisao OpTic Gaming

Završena je druga sezona CS:GO ELEAGUE. Šampionsku titulu je poneo OpTic Gaming koji je u velikom finalu pobedio Astralis sa 2-1.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Ponedeljak, 05.12.2016.

12:54

CS:GO ELEAGUE Season 2 krunisao OpTic Gaming
Foto: ELEAGUE

Ovo je druga turnirska pobeda za OpTic Gaming, koja je stigla posle novembarske titule na Northern Arena CS:GO turniru u Montrealu. Oni su stigli do ELEAGUE pobedom nad compLexity Gaming i Detroit Renegades u preliminarnim rundama takmičenja. U grupnoj fazi takmičenja oni su zauzeli drugo mesto sa dve pobede i jednim porazom.

U plejofu OpTic Gaming je pobedio Mousesports i FaZe Clan sa po 2-0, dok je Astralis savladao Ninjas in Pyjamas sa 2-1 i SK Gaming sa 2-0.

U velikom finalu Astralis je pobedio na prvoj mapi, Train, sa ubedljivih 16-9. OpTic Gaming je došao do izjednačenja na mapi Cobblestone sa rezultatom 16-6. Na finalnoj mapi, Overpass, na poluvreme se otišlo sa rezultatom 8-7 za OpTic Gaming. U drugom poluvremenu Astralis je bio nemoćan protiv OpTic Gaming na CT strani, koji su osvojili šampionsku titulu rezultatom 16-11.

Sem šampionske titule OpTic Gaming je osvojio i ček na 400.000 dolara, dok je finalista Astralis osvojio 140.000 dolara. Trećeplasirani SK Gaming je osvojio 60.000, istu sumu koju je dobio i FaZe Clan na četvrtom mestu.

Veliko finale možete pogledati ovde:

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: