Startuju CS:GO Adria Masters kvalifikacije

Adria Masters, mlada esports organizacija iz Beograda, uspešno je postavila temelj za svoj prvi CS:GO turnir odradivši žreb prijavljenih ekipa i objavivši grupe i satnice za online kvalifikacije – 3. i 4. decembar 2016. godine.

Izvor: Nikola Saviæ klanrur.rs

Subota, 03.12.2016.

10:36

Startuju CS:GO Adria Masters kvalifikacije

Sam žreb odrađen je u studiju Adria Masters, a kako je to izgledalo možete pogledati na ovom linku.

Postoje četiri grupe – i svaka grupa sadrži četiri nosioca (Balkan Brewtopia, Resistance, CS-GO.RS, LEVELONE). Grupe A i B imaju po pet timova, dok C i D imaju po četiri.
Prvog dana, 3. decembra, igraće se grupna faza, dok će se drugog dana, 4. decembra, održati plej-of faza koja će odlučiti koja četiri tima će se boriti za nagradni fond od 1500€ (10. i 11. decembar 2016. godine) zajedno sa još četiri pozvana tima:

Twisted eSports – Mađarska
iNation – Srbija
TheOverpowered – Slovenija
Outlaws.gg – Bugarska

Osam mečeva biće prenošeno uživo iz studija prvog dana, dok će satnice za plej-of drugog dana biti naknadno objavljene.

Prvi mečevi počinju u 12:00h, a celokupnu satnicu strima možete videti ispod. Mečeve pratite uživo na twitch.tv/adriamasters
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: