Srbin ovekovečen kao CS:GO akciona figura

Šarena oružja, egzotična hladna oružja, nalepnice a sada i akcione figure.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Utorak, 25.10.2016.

11:29

Srbin ovekovečen kao CS:GO akciona figura
Foto: ESL

Imali smo sličice igrača (doduše virtuelne) za Dotu2. Usledile su nalepnice za oružja u Counter Strike: Global Offensive. Red je došao i na akcione bobbleheads figure poznatih CS:GO igrača.

ESL je počeo proizvodnju akcionih figura poznatih CS:GO igrača, po imenom Esports Allstars. Ove figure će biti dostupne svima na štandovima tokom ESL Intel Extreme Masters turnira u Ouklendu. Takođe svaki vlasnik Premium karte će dobiti jednu figuru u svojoj goodie torbi.

Za prvu seriju, ESL se odlučio da ovekoveči Kristofera “GeT_RiGhT” Alesunda, Ladislava “GuardiaN” Kovača i Nikolu “Niko” Kovača.

GeT_RiGhT i GuardiaN su bili očigledan izbor. Prvi je osvojio nobrojeno titula u poslednjih deset godina, dok je drugi postao sinonim za snajpersku pušku AWP. Niko dolazi kao neočekivani izbor, ali je igrač sa velikim potencijalom, za koga analitičar Dankan “Thorin” Šilds kaže da je jedan od najboljih igrača na svetu.

Koje bi ste CS:GO igrače vi voleli da vidite kao akcione bobblehead figure?

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: