BalkanTube Fest CS:GO Turnir

Poznati su učesnici i grupe za CS:GO turnir koji će se odigrati tokom vikenda BalkanTube Festa u Beogradu.

Izvor: KlanRUR.rs, Veljko Vukoviæ

Utorak, 27.09.2016.

12:00

BalkanTube Fest CS:GO Turnir
Foto: KlanRUR

Domaća CS:GO scena će narednog vikenda, 1 i 2 oktobra, imati još jedan turnir. Na festivalu BalkanTube Fest u Sava Centru, Beograd, će se odigrati turnir sa novčanom nagradom od 500 evra i mnogim drugim robnim nagradama.

Učestvovaće 6 timova, podeljenih u dve grupe. U okviru grupne faze takmičenja svaki tim će odigrati dva BO1 meča. Prvo i drugo mesto u grupama obezbeđuje prolazak u plejof, gde će se igrati na dve dobijene partije.

Evo i grupa:

Grupa A
  • iNation
  • GamePub
  • PCAxe


Grupa B
  • Project Lunacy
  • Guerilla Method
  • E-Frag.net STAFF


Među učesnicima su četiri tima iz finalne faze takmičenja CS:GO Lige Srbije, kao i dva tima sastavljene od zaposlenih u E-Fragu i PCAxeu. Ako ste ljubitelj domaće CS:GO scene, ili želite da podržite razvoj esporta u Srbiji, pozivamo vas da posetite Sava Centar 1 i 2 oktobra.

Više informacija o turniru možete pronaći na zvaničnoj stranici turnira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: