Posle 60 utakmica Kingsi konačno kompletni !

Izvor: B92

Utorak, 04.03.2003.

16:10

Default images

Sakramento Kingsi odigrali su ponedeljak 3.marta 2003.godine protiv Filadelfije, od početka sezone prvu utakmicu u kompletnom sastavu, pošto se u tim vratio i poslednji u nizu povredjenih igrača - Skot Polard.

Povratkom Polarda, koji je odsustvovao zbog loma ruke, na listu povredjenih je kao višak stavljen bek Dejmon Džons.

Publika u Arko Areni ovacijama je dočekala svog ljubimca Polarda, koji je za 5.minuta na parketu postigao 2 poena.

Podsetimo, od početka sezone zbog različitih povreda mečeve su propuštali - Majk Bibi, Bobi Džekson, Kris Veber, Pedja Stojaković, Hidajet Turkolu, Vlade Divac, Dag Kristi, Lorens Fanderburk i Matin Klivs !

Kingsi su i pored velikih problema imali odličan učinak do sada – 41 pobeda i 19 poraza. Do plej ofa ostalo je još 20 utakmica i biće zanimljivo videti kako će kompletni Kingsi igrati u ključnim duelima za zauzimanje vrha zapadne konferencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: