Fedorov i Kurnjikova bili u braku ?

Izvor: B92

Utorak, 04.03.2003.

14:18

Default images

Zvezda Detroit Red Vingsa Sergej Fedorov u razgovoru za hokejaški magazin "The Hockey News” izjavio je da je svojevremeno bio u braku sa 21-godišnjom teniserkom Anom Kurnjikovom:

Bili smo u braku kratko vreme. U medjuvremenu smo se razveli, i trenutno nismo u kontaktu” rekao je hokejaška zvezda Rusije Sergej Fedorov.

Ovo je po prvi put da je 33-godišnji hokejaš “Red Vingsa” progovorio na temu koja je mnogo puta zabavljala milionaski auditorijum širom sveta. Podsetimo, jedan od najboljih hokejaša Rusije je svojevremeno bio u vezi  sa 12 godina mladjom, i prema opštim ocenama najlepšom teniserkom na svetu. U medjuvremenu, romansu je prekidao drugi hokejaš iz Rusije, poznat i kao ruska raketa, trenutno jedan od najboljih hokejaša Njujork Rendžersa – Pavel Bure.

Časopis nije pokušao da stupi u kontakt sa Kurnjikovom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: