Novi problemi Roda Striklenda sa policijom

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Sreda, 26.02.2003.

11:19

Default images

Jedan do najproblematičnijih igrača NBA lige Rod Striklend, nakon nekoliko meseci zatišja ( od oktobra kada je stigao u Mineapolis nije pravio probleme) ponovo se “aktivirao”.

Predstavnici policije u Mineapolisu saopštili su da je Striklend učestvovao u sudaru ispred jednog noćnog kluba, a pošto je svojim “Range Roverom” oštetio jedno vozilo, plej T-Vulvza je napustio mesto incidenta.

Striklend je optužen za sudar, bekstvo sa mesta sudara I još nekoliko manjih prekršaja. Predstavnici tima, trener Saunders, I GM Kevin MekHejl za sada ne komentarišu ovaj incident,a li je za sada poznato da je jedna žena koja je bila sa njim u kolima zadržana u pritvoru 24 časa zbog guranja policajca.

36-godišnji Striklend nije putovao sa timom u Milvoki zbog povrede, a poslednji incident je samo jedan u nizu koje je imao u 14-godišnjoj NBA karijeri. Striklend je do sada imao dve kazne zbog vožnje u pijanom stanju, u više navrata je dolazio u probleme i sukobe sa trenerima, dok su kazne zbog kašnjenja i preskakanja treninga već prestale da se broje.

Povratak Striklenda u tim očekuje se za dve do tri nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: