Kalmund: Horster je naše dugoročno rešenje

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 20.02.2003.

18:33

Default images
Komercijalni menadžer Bajer Leverkuzena Rajner Kalmund izjavio je danas da novi trener tog fudbalskog kluba Tomas Horster "nije samo privremeno rešenje".

Horster, koji je do sada trenirao drugi tim Bajera, u nedelju je na klupi "farmaceuta" nasledio Klausa Topmelera, pošto se prošlogodišnji finalista Lige šampiona porazom od Hanze našao u "zoni ispadanja". Leverkuzen je 16. na tabeli Bundeslige sa 20 bodova iz 21. susreta.

"Oduvek smo smatrali Horstera stručnim i odličnim kandidatom da zameni Klausa Topmelera", rekao je na konferenciji za novinare Kalmund, demantujući na taj način špekulacije nemačkih medija da je Horster imenovan za trenera prvog tima, zato što "veća" imena nisu bila dostupna.

Kalmund je najavio i da će klub pokušati da agažuju vrhunskog sportskog direktora, koji će zajedno sa Horsterom voditi prvu ekipu.

Horster je u utorak neuspešno debitovao na klupi Bajera porazom kod kuće od engleskog Njukasla sa 3:1, u utakmici 3. kola Grupe A Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: