Brazil: Rambo ponovo strelac, Romario izviždan

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 20.02.2003.

17:43

Default images

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dejan Petković Rambo nastavio je da postiže golove za Vasko da Gamu, i trenutno je vodeći strelac prvenstva Rio de Žanejra (Karioka) sa sedam golova.

Tim Vasko da Game pobedio je Olariju sa 3:1, u osmom kolu Karioka. Petković je bio strelac iz penala.

On je bio izviždan u utakmici drugog kola, a potom je u dva naredna meča postigao po dva gola. U utakmici petog kola bio je strelac još jednog pogotka, šesto kolo je propustio zbog žutih katrona, a u sedmom i osmom kolu zabeležio je po jedan gol.

Najbolji brazilski fudbaler na Svetskom prvenstvu 1994. godine, veteran Romario je izviždan, pošto je pružio veoma lošu partiju u nerešenom rezultatu njegovog Fluminensea sa Friburgenseom (2:2). I do tog nerešenog rezultata, Fluminense je došao tek u poslednjih deset minuta meča, a Romario je bio potpuno neprimetan, jedva dotakavši loptu.
Igrači Fluminensea izrazili su uverenje da su "opljačkani", pošto im je poništen jedan gol u 75. minutu.

Taj meč na kraju nije obeležio ni rezultat ni sudijske odluke, već tuča koja je izbila kada se dečak koji skuplja lopte potukao sa nekim sa klupe Fluminensea.

Fluminense je već bio nezadovoljan kako se skupljaju lopte, navodeći da su dečaci nestali kada je domaći tim poveo sa 2:0, i da su sami igrači morali nakon toga da traže loptu.

Nakon osmog kola, Fluminense je pao na četvrto mesto na tabeli, sa osam bodova zaostatka za vodećim Flamengom. Vasko da Gama je drugi sa četiri boda zaostatka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: