Labus: Krajnji rok za reviziju budžeta početak marta

Izvor: B92

Utorak, 11.02.2003.

13:04

Default images

Potpredsednik Savezne vlade Miroljub Labus izjavio je u utorak da je krajnji rok za reviziju budžeta Srbije i Crne Gore prva nedelja marta, kako bi Međunarodni monetarni fond 15. marta mogao da donese odluku o isplati zajma od 130 miliona dolara. U izjavi agenciji Beta, Labus je kazao da će u suprotnom, odluka o isplati treće i četvrte tranše kredita, ukupne vrednosti 130 miliona dolara, biti odložena. On je izjavio da je u pregovorima sa predstavnicima MMF-a usaglašen memorandum o ekonomskoj i finansijskoj politici, koji će Izvršni odbor direktora MMF-a razmatrati na sednici 15. marta. "Očekujemo pozitivnu odluku Borda direktora, jer je ministar Đelić izneo uveravanja da će Skupština Srbije po hitnom postupku da razmatra predlog izmena budžeta koje se odnose samo na izdvajanje dela za finansiranje zajedničke države", dodao je Labus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: