Odluka Šterna promenila putne planove brojnih GM NBA klubova

Izvor: B92

Utorak, 11.02.2003.

09:31

Default images

Odluka čelnika lige da dozvole izlazak na draft Darku Miličiću, promenila je i planove brojnih generalnih menadžera klubova NBA.

Umesto skautiranja koledž igrača čije takmičenje ulazi u samu završnicu pred «martovsko ludilo» i završni turnir, menadžeri su promenili svoje avionske karte, i umesto Floride, Indijane... spremaju se na put u Grčku, gde će uskoro ekipa Hemofarma odigrati meč FIBA kupa sa Paokom.

Naravno, u centru pažnje biće Darko Miličić, koji će po svemu sudeći postati najbolje rangirani Evropljanin i Srbin  na draftu svih vremena. Za razliku od nekih, koji su već dolazili u Beograd i Vršac kako bi na delu videli Darka, GM Finiks Sansa Brajan Kolandjelo ( koji je ove sezone odradio jedan od najboljih poslova na draftu – pošto je izabrao Amara Stodemajera) po prvi put će videti Miličića:

Čuo sam mnogo dobrih stvari o njemu, svi govore da će biti 2. na draftu iza Džejmsa.Medjutim, u Grčkoj ćemo biti u prilici da ga vidimo na delu» rekao je Kolandjelo, koji je tako samo produžio prilično dugačak red zainteresovanih klubova za Miličića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: