Maradonin doktor priznao posedovanje kokaina

Izvor: B92, AFP

Ponedeljak, 10.02.2003.

23:12

Default images

Kolumbijac Maurisio Vergara, privatni doktor slavnog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradone, priznao je posedovanje dva kilograma kokaina. Vergara je uhapšen u decembru, na aerodromu u Kaliju, dok je pokušavao da uđe u avion za Buenos Ajres, sa kokainskim paketom u prtljagu.

«Kriv sam, i zato ću sada platiti», rekao je 34-godišnji lekar. Po kolumbijskom zakonu preti mu kazna u trajanju između 8 i 16 godina.

Droga je otkrivena u torbici za foto-aparat i torbi u kojoj je stajao laptop.

Ovaj lekar je 2001. pomogao Maradoni da oslabi 6 kilograma, pre oproštajnog meča na stadionu Bombonjera, u argentinskoj prestonici. Posle toga je fudbaler na Kubi lečen od zavisnosti od kokaina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: