Radni dan šefa Epla: Ustaje u 3:45h, poslednji ide

Otkako je 2011. seo u fotelju kao prvi čovek Epla, Tim Kuk više je fokusiran na kompaniju nego na privatni život.

Svet

Izvor: B92

Nedelja, 24.09.2017.

13:51

Radni dan šefa Epla: Ustaje u 3:45h, poslednji ide
(Foto: Getty images)

Šef Epla obično ustaje veoma rano - oko 3:45 sati. Odmah nakon toga ide na posao i čita 700 do 800 mejlova koje svakodnevno dobija. Jednom prilikom je izjavio da je "radoholičar koji čita većinu tih poruka".

Nakon toga, oko 5 sati ujutro, Kuk odlazi da vežba u privatnoj teretanui. Biznis insajder piše da ne priča javno o svojim hobijima, ali da ozbiljno shvata fitnes. Ističe da mu njegov Epl voč pomaže da ostane u formi.

Nije poznato da li Tim i kada doručkuje. Jednom je prilikom intervjua za NY tajms pojeo za doručak kajganu, žitarice i nezaslađeno mleko od badema.

Kuk je, piše Tajm, veoma dobar saradnik koji zna da sluša kolege. Poznat je kao "zahtevan šef". BI je i ranije pisao da prvi čovek ove kompanije "nema milosti" i da stalno organizuje maratonske sastanke na kojima radnike ispituje o svemu, a poznato je i da im šalje mejlove u svako doba.

Takođe je poznato da, s vremena na vreme, ruča u kafeteriji sa radnicima Epla.

Iako na posao dolazi veoma rano, poslednji napušta kancelariju. Kada je reč o njegovim aktivnostima van kancelarije, poznato je da Kuk uživa da provodi vreme na otvorenom, i da obično u slobodno vreme šeta i vozi bicikl.

Obično spava oko sedam sati, a s obzirom na to da ustaje veoma rano u krevet ide pre devet sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: