Posao snova: Plata 3.600 EUR, smeštaj i hrana

Restoran na Islandu traži kuvare, a uslovi koje nude su više nego primamljivi. Plata je 3.600 evra, obezbećen smeštaj i hrana, a sav prekovremeni rad je plaćen.

Svet

Izvor: B92

Sreda, 26.04.2017.

13:30

Posao snova: Plata 3.600 EUR, smeštaj i hrana
Foto: Thinkstock

Restoran Fjalladýrð se nalazi na severo-istoku zemlje, a tim čini 18 ljudi. Sada su im potrebna dva dobro organizovana, uredna i kreativna kuvara, navodi se u oglasu.

Kako kažu, kuhinja je dobro organizovana, a da bi ste postali kuvar u njoj morate biti dobri u radu “pod pritiskom”, jer se velike grupe zaustavljaju na večeru upravo kod njih.

Kuvari su potrebni za period od 10. maja do 10. juna. Radno vreme je 10 časova, a sav prekovremeni rad, koji za mesec iznosi 172 časa, je plaćen.

Za ovaj posao plata je primamljivih 3.600 evra, kompanija u oglasu ne zahteva određeno obrazovanje, osim poželjne od jedne do tri godine iskustva i znanje engleskog jezika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: