Firme iz Srbije na Sajmu Hanover Meše 2017.

Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) organizovale su nastup osam srpskih komanija na Međunarodnom sajmu tehnike "Hanover Meše 2017".

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.04.2017.

14:55

Firme iz Srbije na Sajmu Hanover Meše 2017.
Foto: Thinkstock

Sajam traje do 28. aprila.

Nastup srpskih privrednika organizovan je u okviru nacionalnog štanda, na kojem se predstavljaju: Hemogum (gumeno tehnička roba za motorne testere), Metalurg (livenje obojenih metala), MHS Team (hidraulični sistemi, agregati, vodovodi, cilindri), Ming (kovanje i mašinska obrada), Perfom (perforirani limovi, sita, paneli), PPT Petoletka (hidraulika, pneumatika, servoupravljači, cilindri), Resor (komunalna vozila) i Sanvi (hidraulicni cilindri).

Hanover Meše predstavlja vodeću izložbu industrijskih tehologija, koji se ove godine održava 71. put i pokriva sedam stručnih oblasti.

Ovaj sajam na jedinstven način pruža posetiocima mogućnost da uvide kompletnu sliku svih elemenata u industrijskom lanacu vrednosti, jer pod istim krovom okuplja od proizvođača pojedinačnih komponenti do celih pametnih fabrika, navodi se u saopštenju PKS.

Prošle godine, na Hanover Meše-u je učestvovalo više od 5.200 izlagača iz 75 zemalja, a sajam posetilo više od 190.000 posetilaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

23 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

8 h

Podeli: