Vučić zove Indijce: Daćemo vam najbolje

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija obezbediti najbolje moguće uslove za kompanije iz Indije koje budu investirale u našoj zemlji.

Svet

Izvor: Tanjug

Sreda, 11.01.2017.

09:01

Vučić zove Indijce: Daćemo vam najbolje
Foto: Tanjug

"Obezbedićemo najbolje uslove za indijske kompanije, a nadam se da će i srpske kompanije naći ovde u Indiji plodno tlo za naše investicije", rekao je Vučić na samitu "Vibrant Gudžarat", u indijskom gradu Gandinagaru.

Premijer je čestitao indijskom kolegi Narendru Modiju na veoma dobrim ekonomskim rezultatima.

Vučić je podsetio Modija da mu je obećao da će doći u Srbiju i još jednom naglasio da će Srbija biti uvek pouzdan partner Indiji.

"Dolazim iz male zemlje u jugoistočnoj Evropi i veoma sam ponosan da predstavljam narod koji je uvek bio prijatelj velikoj Indiji. Uvek možete da računate na Srbiju kao odanog, pouzdanog i pravog prijatelja, kada je reč o međunarodnim odnosima", poručio je Vučić.

Vučić boravi u višednevnoj poseti Indiji gde učestvuje na "Vibrant Gudžarat globalnom samitu" (Vibrant Gujarat Global Summit), čija je centralna tema "Održivi ekonomski i socijalni razvoj".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: