Pokemoni su doneli milione, da li će i Super Mario

Japanski proizvođač video-igara i konzola bacio je sve karte na igru Super Mario Run .

Svet

Izvor: B92

Subota, 10.12.2016.

14:40

Pokemoni su doneli milione, da li će i Super Mario
Foto: Getty images

Igrica će sledeće nedelje biti dostupna korisnicima “ajfona”. Naime, igre za pametne telefone i tablete učestvuju sa sve većim udelom u ukupnoj industriji igara čija se vrednost procenjuje na 100 milijardi dolara godišnje. Prema projekcijama, ove godine igrice bi trebalo da donesu zaradu od 36,9 milijardi dolara.

Procenjuje se da "Super Mario Run" može doneti 71 milion dolara prihoda u prvom mesecu, odnosno polovinu iznosa koji je zaradio Pokemon Go.

Epl je objavio da 20 miliona korisnika ajfona želi da ih se obavesti kada igra bude dostupna. Međutim, iako je većina mobilnih igara besplatna, Nintendo će tražiti 9,99 dolara za puni pristup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: