Koze joj donele milion $ preko noći, bukvalno

Kada je Danijela di Pilja iz Australije došla na ideju da napravi novu vrstu sapuna, nije ni sanjala da će se tako obogatiti.

Svet

Izvor: B92

Petak, 18.11.2016.

14:56

Koze joj donele milion $ preko noći, bukvalno
(Foto: Thinkstock.com)

Kao farmaceut, samo je htela da napravi proizvod koji bi mogla da preporuči mnogim pacijentima koji su joj dolazili sa problemima sa suvom kožom ili ekcemom i psorijazom. Sada ima porodičnu firmu i prodaje svoj sapun od kozjeg mleka širom sveta.

Preko jednog australijskog autlet lanca rešila je da proturi sapun i na kinesko tržište, gde je za 24 sata prodala 350.000 komada sapuna i tako zaradila milion dolara.

Iskoristila je kineski praznik Dan samaca na Alibabi i postala bukvalno milionerka preko noći.

“Veoma sam zadovoljna rezultatom, dvaput bolje sam prošla nego prošle jeseni”, kaže di Pila.

Ima oko 40 proizvoda u svom asortimanu, a nedavno je pokrenula i liniju za decu, planira da napravi i proizvode za zaštitu od sunca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

21 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: