Šefica Pepsija: Radnici su mi plakali zbog Trampa

Direktorka kompanije Pepsi Indra Nuji rekla je da je pobeda Donalda Trampa uplašila njene radnike.

Svet

Izvor: B92

Subota, 12.11.2016.

10:02

Šefica Pepsija: Radnici su mi plakali zbog Trampa
(Foto: Getty images)

"Morala sam da odgovoirm na mnoga pitanja koja su mi postavljali i moje ćerke i moji radnici, svi su bili tužni“, rekla je ona.

"Naše radnice su plakale“, rekla je ona.

Ona kaže da su joj postavljali pitanje koja bi trebalo svi javno da postave, a to je: "Da li smo sigurni?" To se posebno, kaže ona, odnosi na one koji nisu belci, pripadnike LGBT, žene...

"Mislila sam da nikada neću morati da ogovaram na to pitanje“, rekla je.

Posle čestitke koju je uputila Trampu, Nuji, koja je otvoreno podržavala Hilari Klinton, rekla je kako svakome u SAD treba uverenje da je bezbedan.

Nuji kaže da je bila zgrožena načinom na koji se govorilo o ženama u poslednjih nekoliko meseci dok je trajala izborna trka.

"Kako se neko usuđuje da govori na taj način?! Ni svlačionice, ni kuće fudbalera, nigde nije mesto za takve reči“, rekla je ona.

Ipak, na kraju krajeva, Nuji kaže da bi Amerikanci trebalo da prihvate ishod izbora.

"Demokratija se desila. Trebalo bi da pustimo život da teče dalje“, kaže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: