Posle 37 god. ove cigarete odlaze u istoriju

Poznati brend cigareta "ronhil" posle 37 godina odlazi u istoriju, pa će od oktobra da ove cigarete se zovu "danhil".

Svet

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2016.

19:12

Posle 37 god. ove cigarete odlaze u istoriju
Foto: Thinkstock

Predstavnici kompanije "Britiš Amerikan tobako" su na konferenciji za novinare istakli da je "ronhil", posle osam godina neprestanog pada, izgubio više od polovine početnog tržišnog udela.

To je čelnicima ove kompanije jasan znak da potrošači traže promene.

"Ronhil" je najpoznatija i najprodavanija regionalna marka u duvanskoj industriji. Prema dostupnim podacima, samo 2007. prodato je 5,8 milijardi komada "ronhila".

Podsetimo, "ronhill" je na tržištu od 1979. godine.

Drugi proizvođač cigareta u svetu već se "rešio" Benstona, umesto njega nudi Rotmans, a o mogućnosti gašenja brendova Tvornice duhana Rovinj (TDR) spekulisalo se i ranije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

13 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: