Oduševio ceo svet: Ovo je radnik godine FOTO

Zanimljiva fotografija teksaškog vodoinstalatera brzo je obišla svet zbog njegove požrtvovanosti, zbog čega ga mnogi već nazivaju radnikom godine.

Svet

Izvor: B92

Nedelja, 28.08.2016.

13:37

Oduševio ceo svet: Ovo je radnik godine FOTO
Foto: Thinkstock, ilustracija

Džimi Koks, radnik Akcijske opštinske jedinice, je pokušavao da popravi napuklu cev „uronivši” u blatnjavu rupu. On nikako nije mogao da zaustavi curenje pa je odlučio da se problem ozbiljnije posveti, pa je mora I da se malo “uprlja”

On je zaronio kako bi popravio cev, ali ispostavilo se da je rupa prevelika.

„Rupa je bila dugačka više od dva metra. Morali smo da isečemo cev i postavimo ventil pod vodom“, rekao je Koks.

„Ovakve stvari su sastavni deo posla“, dodao je vodoinstalater.

On je čuo da se I u Brazilu priča o njegovom poduhvatu, I da ne može da veruje da je njegova fotografija tako brzo obišla svet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

12 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: