Knežević: Pričaćemo o banjama

Ministar privrede Goran Knežević najavio je da će razgovarati sa ljudima u Ministarstvu zdravlja o pitanju privatizacije srpskih banja.

Svet

Izvor: Tanjug

Petak, 19.08.2016.

13:12

Knežević: Pričaćemo o banjama
Foto: Tanjug

"Prvo da vidimo sta su njihovi prioriteti, šta oni misle da bi u ovom trenutku moglo da ostane u državnim rukama, a šta bi moglo da se privatizuje", rekao je Knežević novinarima u Nišu.

Nakon toga, kaže ministar, videće se da se deo banja privatizuje, ali da se pre svega moraju rešiti imovinsko-pravni odnosi, jer to je, ističe, preduslov da bi se moglo izaći na tržište, kao i rešavanje problema sa PIO.

On je podsetio na nedavnu izjavu premijera da "ako mi nekome više od 60 odsto sredstava dajemo za isplatu penzija, onda je red da i oni učine neki korak da banje u budućnosti bolje i stabilnije posluju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

20 h

Podeli: