Lenovo seli deo proizvodnje kod Orbana

Kompanija Lenovo, najveći svetski proizvođač PC računara započeće proizvodnju proizvoda za poslovne korisnike u Evropi, u Mađarskoj.

Svet

Izvor: B92

Utorak, 10.05.2016.

12:41

Lenovo seli deo proizvodnje kod Orbana
Foto: Getty images

Pokretanje proizvodnje proizvoda za poslovne korisnike u Evropi omogućiće firmi Lenovo isporučivanje najbolje moguće usluge svojim korisnicima i partnerima iz EMEA regiona, a istovremeno potvrditi njenu posvećenost da ostane lider u prostoru poslovnog računarstva.

Proizvodnja će početi u leto 2016. godine, a dopunjavaće postojeću proizvodnju linije ThinkServera u pogonima kompanije Flex kao i brojnih drugih proizvoda.

Postrojenje kompanije Flex u Mađarskoj, namenjeno firmi Lenovo, proizvoditće ceo raspon x86, uključujući sastavljanje sistema, potpuni raspon mogućnosti za skladištenje i networking, i potpuno integrisane rackove koji omogućavaju konfigurisanje prema željama korisnika.

Flex je šest godina strateški partner kompanije Lenovo i već je uključen u proizvodnju širokog raspona proizvoda, uključujući PC, telefone, ThinkServer i popravke tableta. Šta više, postrojenje u Sarvar u Mađarskoj je upravo proizvelo i isporučilo svoje 5 milioniti personalni računar za Lenovo u EMEA regionu.

Odluka da se proizvodnja dovede u Evropu je zasnovana na prednostima koje proizlaze iz uspostavljanja proizvodnje bliže ključnim korisnicima i partnerima kompanije Lenovo. Proizvodnja u Evropskoj uniji pozitivno će uticati na rok isporuke, skraćujući ga za do pet dana (u zavisnosti od zemlje) te umanjiti operativne troškove koji se mogu preneti na korisnike i partnere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: