Biznismeni izvoze vazduh u Kinu za 20 $

Dva biznismena iz Australije su odlučila da efikasno iskoriste resurse koje daje priroda. Oni isporučuju pakovanja australijskog vazduha u Kinu.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.05.2016.

16:07

Biznismeni izvoze vazduh u Kinu za 20 $
Foto: Tanjug/AP

Prema podacima portala "Mašable“, australijska kompanija predlaže vazduh iz predgrađa različitih atrakcija kontinenta, na primer iz rejona Plavih jezera. Cena jednog pakovanja iznosi 20 australijskih dolara, prenosi Sputnik.

Vazduh iz pakovanja se može udisati uz pomoć plastičnih maski, postavljenih na pakovanjima. Prema rečima biznismena svako od njih sadrži količinu vazduha koja je dovoljna za 130 dubokih udaha. Navedeno je da je zbog velikog zagađenja u Kini inovacija postala veoma popularna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: