Traži od Starbaksa 5 mil $: Trpate previše leda

Hladno piće je jedna stvar, ali hladno piće od leda je nešto potpuno drugo.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.05.2016.

15:38

Traži od Starbaksa 5 mil $: Trpate previše leda
(Foto: Beta/AP)

Jedna žena iz Ilionisa je tužila američki lanac kafeterija Starbkas i traži odštetu od 5 miliona dolara tvrdeći da kompanija vara mušterije sa napicima od leda.

Kaže da Starbaks stavlja pozamašnu količnu leda u svoje hladne napitke tako da na kraju ne platite tačnu težinu pića koje ste tražili, već težinu šoljice koja je napunjena ledom.

“Kupac koji naruči piće Venti, dobiće samo 14% tečnosti tog napitka, tek nešto više od pola onoga što se navodi u ponudi, drugim rečima, Starbaks naplaćuje težinu svojih šoljica, a ne količinu tečnosti koju ste naručili”, rekla je 29- godišnja devojka i dodala da je reč o prevari kupaca.

U Starbaksu joj nisu ostali dužni: “Naše mušterije nas razumeju i očekuju da je led osnovni sastojak svakog hladnog napitka “.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: