Na Crni petak ništa novo: Tuča u marketu u SAD

I dok trgovci mame popustima na Crni petak koji označava početak "praznične groznice", ni ovaj ne može da prođe bez laktanja, ali i tuča.

Svet

Izvor: B92

Petak, 27.11.2015.

14:34

Default images
(Foto: Beta/AP)

Naime, kako mediji prenose pojavio se snimak na kome se vidi kako je izbila tuča u jednom marketu u američkoj državi Kentaki.

Tradicionalno, početak ovogodišnje sezone kupovine na rasprodajama nije prošao bez gužvi, guranja, psovki, čupanja kose, tuča i svađa. . Međutim, prema svim prognozama, u koje su uračunate i prethodne onlajn porudžbine i promocije, ovaj Crni petak biće slabiji nego nekoliko prethodnih. To, ipak, nije posledica krize, već činjenice da sezona kupovine sada traje svaki dan do posle Nove godine, a ne samo određenim danima, a takođe je sve rasprostranjenije i onlajn naručivanje.

Prema anketi Nielsen-a tek polovina ispitanika planira da ove godine i obavi kupovinu na Crni petak. Prema pretprodaji najtraženiji će biti TV aparati i gračke.

Ali po svoj prilici ostatak sezone kupovine trebalo bi da bude dobar, čemu doprinose niske cene benzina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: