Crni petak na Rajanerov način: Letite za 2 funte

Irska niskobudžetna avio-kompanija rešila je da učestvuje u šoping groznici na svoj način pa nudi karte na Crni petak za dve funte.

Svet

Izvor: B92

Petak, 27.11.2015.

13:46

Default images
(Foto: Thinkstock.com)

Ako želite da negde putujete za praznike, Crni petak je idealna prilika da rezervišete svoj let, poručuju iz kompanije. I to će vas koštati samo dve funte.

Rajaner nudi karte od dve funte za destinacije širom Evrope poput Barselone, Dablina, Varšave, Lisabona, Londona, Osla...

Karte mogu da se rezervišu na sajtu Rajanera, ili na aerodromima gde se nalaze njihove prostorije.

Novinari britanskog Mirora kažu da su se malo namučili da nađu destinaciju baš za dve funte, ali da je moguće naći let za Dabln u januaru za 3,40 funte, kao i za Štutgart za manje od 4 funte.

Počelo je šoping ludilo u Americi i Velikoj Britaniji odnosno takozvani Crni petak. Trgovci nude proizvode po sniženim cenama, čime započinje sezona šopinga . Mediji prenose da prodaja u supermarketima nešto sporije teče nego inače jer je ove godine među kupcima očigledno popularnija onlajn kupovina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: