Dogovor Rusa i Kineza, niče mlečni kompleks

Kineska kompanija Čžundin namerava da na jugoistoku Rusije osnuje rusko-kineski kompleks mlečne industrije gde će uložiti 1,5 milijardi juana (210 miliona evra)

Svet

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 12.10.2015.

18:09

Default images
Foto: Thinkstock.com

Kompanija Čžundin ima ceo proizvodni proces - useve, stočarstvo, mlečnu industriju, a više od 16.000 krava daje dnevno 160 tona mleka.

Tokom tri godine kompanija planira da poveća broj grla na 100.000, a vrednost mlečnih proizvoda na milijardu juana (140 miliona evra).

Dogovor da u Primorju stvore obrazac za kinesko-rusko mlečnu industriju postigli su zamenik gubernatora Primorskog kraja Sergej Nehajev i direktor kompanije Čžundin Sun Gocjanom, u okviru Drugog rusko-kineskog EKSPO u Harbinu, saopštila je administracija te oblasti, prenele su Ria novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: