Koliko bi vas koštao Diznilend?

Poseta zabavnog parka Diznilend u Parizu ne košta isto za sve Evropljane, ulaznice rezervisane Internetom za Italijane su među najskupljima.

Svet

Izvor: Tanjug

Utorak, 26.05.2015.

11:56

Default images
(Foto: Beta/AP, ilustracija)

Cene za boravak u Evrodiznilendu varira u zavisnosti iz koje zemlje turisti vrše onlajn rezervaciju, na šta je ukazao belgijski poslasnik u evropskom parlamentu Mark Tabela zadužen za zaštitu potrošača.

Razlika u ceni za dvodnevni boravak za četvoročlanu porodicu rezervisan putem interneta varirala je i do 50 odsto, prenosi list Figaro.

Za belgijsku ili francusku porodicu dvodnevni boravak u Evrodiznilendu rezervisan onlajn prošle godine je u proseku koštao 865 evra, za špansku porodicu 1.114 evra, za nemaču porodicu 1.272 evra a za italijansku čak 1.339 evra.

Direkcija Diznilenda u Parizu negira bilo kakvu nameru za diskrinimacijom klijenata u zavisnosti iz koje zemlje vrše rezervaciju putem Interneta.

Uprava zabavnog parka tvrdi da su cene svuda i za sve standardne, ali da one zavise od pounude i vrste usluga. Cene zavise i od dužine rezervacija, perioda boravka, nacionalnih praznika.

Pojedine zemlje rezervisu duži boravak u Diznilendu, a neke boravak rezervišu dosta dugo unapred. Irci imaju specijalne popuste za boravak u parku tokom njihovog praznika Sveti Patrik.

Predstavnici direkcije kompanije kao soluciju predlažu posetiocima da rezervacije vrše putem telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: