Azvirt: Imamo dobar posao za Srbiju

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa rukovodstvom kompanije Azvirt koja u Srbiji radi na izgradnji Koridora 11, na deonici Ljig - Požega.

Svet

Izvor: Tanjug

Sreda, 15.04.2015.

12:09

Default images
Foto: Tanjug

Vučić je sa njima razgovarao o mogućem angažovanju te kompanije i na drugim infrastrukturnim projektima u Srbiji.

Ti drugi projekti su obilaznica oko Beograda, jedan od najvećih infrastrukturnih projekata ove vrste u Evropi i izgradnja dela autoputa na Koridoru 10, u dužini od osam kilometara na deonici Levosoje - Srpska kuća.

Direktor kompanije Azvirt Kamil Alijev istakao je zadovoljstvo iskustvima koje ova kompanija ima u Srbiji i naglasio da sledeće nedelje dolazi u Beograd delegacija na najvišem nivou kako bi sa predstavnicima srpske vlade razgovarali o budućim projektima u Srbiji, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

"Ovde imamo veliku priliku da napravimo dobar posao za Srbiju. Veoma sam zadovoljan prijateljskim odnosom njihove vlade prema našoj zemlji, posvećenošću njihovih privrednika i njihovom željom da ulažu u Srbiji", istakao je Vučić, sumirajući rezultate posete Azerbejdžanu.

Vučić je u toku dana obišao i trg Državne zastave, stari deo grada Bakua, kao i muzej Hajdar Alijev, arhitektonski rad Zahe Hadid i položio venac na spomenik Nikoli Tesli.

Premijer Srbije danas završava dvodnevnu posetu Azerbejdžanu.

Vučić je juče razgovarao sa azerbejdžanskim državnim vrhom i predstavnicima uglednih azerbejdžanskih kompanija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

6 h

Svet

Evo šta čeka Rusiju posle rata

Rat u Ukrajini će okončati eru jeftine radne snage u Rusiji, zaključak je analize ruskog stručnjaka Centra za makoroekonomsku analizu i kratkoročno predviđanje (CMAKP) Dmitrija Belousova.

19:32

18.4.2024.

1 d

Podeli: